Szoftver fejlesztési tanácsadás

Egy igazán jól működő szoftver elkészítéséhez olyan szakemberekre van szükség, akik meghallgatják és meg is értik Önt. Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontosan olyan terméket kapjanak, amire szükségük van, ami valóban hatékonyabbá teszi a mindennapos munkájukat. Éppen ezért a szoftver fejlesztését megelőzően egy alapos igényfelmérést végzünk az ügyfélnél, amely során megismerjük az ügyfelünk napi folyamatait, hogy az elkészült termék azokhoz illeszkedjen. Elsőre nem is terhelnénk Önt a részletekkel, ugyanakkor kiemelnénk a főbb fázisokat, ami egy szoftver elkészítését jellemzi.

  • Szoftver specifikáció készítés
  • Architektúra tervezés
  • Szoftver tesztelés
  • Oktatás és üzemeltetés

Szoftver specifikáció jelentősége, azaz itt dől el minden.

Az alapos tervezés - mint minden másnak - a jó szoftvernek is az alapja. A szoftverfejlesztés egyik leglényegesebb fázisa a tervezési időszak. Meghatározzuk, hogy az elkészült program vagy webes alkalmazás milyen funkciókat tartalmaz majd, és milyen adatokkal dolgozik. Megtervezzük a felhasználói felületeket, képernyőket, az ezek közti navigációt, kialakítjuk az adatbázis szerkezetét, létrehozzuk a teljes alkalmazás architektúráját.

Architektúra tervezés

Lényegében arról van szó, hogy eddigi tapasztalataink és a feladat ismeretében kiválasztjuk azokat a technológiákat, amivel dolgozni fogunk. Így az Ön szoftvere mindig az igényeknek megfelelően fog működni: használata kényelmes lesz a felhasználók számára, gyors és biztonságos marad.

Szoftver tesztelés

A szoftverfejlesztés lényeges eleme a tesztelés. Többszintű tesztelést és több tesztelési módszertant is alkalmazunk, hogy a hibákat minél hamarabb megtaláljuk, és minél kisebb költségen tudjuk javítani azokat. A fejlesztésbe már a kezdetektől aktívan bevonjuk a megrendelőt is, menet közben folyamatosan teszt verziókat biztosítunk.

Betanítás és üzemeltetés

Termékátadás után igény szerint betanítjuk ügyfeleinket a szoftverek használatára, valamint részt veszünk a megfelelő infrastruktúra kialakításában, valamint segítünk a beüzemelésben.